PIZZERIA EN STEAKHOUSE MILANO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 199 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria en steakhouse Milano. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 21:05 Zat geen sous bei wel besteld Sparibs hot besteld en zoet maar de deksels zaten op de verkeerde bak dus mijn vriendin liep te klagen dat het pittig was en ik dacht wat een zoet spul beetje jammer dat we daar na een rib achter kwamen
29 sep 2022 om 7:38 Kofte was gewoon een slappe prefab hamburger uit de frituur en niet lekker, 3x saus besteld en betaald, 1 bakje gekregen. Bezorger belde, sprak geen woord NL dus wist niet waarom hij belde.
27 sep 2022 om 17:52 Eten was lekker en goed verzorgd. Kwam wel 45 minuten te laat. En de bezorger was ronduit onbeschoft.
26 sep 2022 om 20:26 Super
26 sep 2022 om 11:18 Bestelling geannuleerd toen ik zag dat je meer dan 2 uur moet wachten op je eten.
25 sep 2022 om 21:00 Spareribs prima, bezorgtijd lamger dan 90min is erg overdreven...
25 sep 2022 om 9:18 Altijd keurig op tijd bezorgd en altijd lekker en warm. Nu niet, de spareribs waren koud! De bovenste beetje warm en de rest koud! Erg jammer, anders nooit geen klagen!
25 sep 2022 om 1:05 Perfect. Zeer royaal belegde pizza's. Levering op tijdstip zoals aangegeven. Hier bestellen we vaker.
20 sep 2022 om 20:34 Was allemaal super lekker En snel! Top
19 sep 2022 om 21:17 Heerlijk malse spare ribben, de patat met paprika kruiden weer is wat anders. de salades vers en krokant. Lekker gegeten.
19 sep 2022 om 12:48 Eten smaakte prima en werd keurig op tijd geleverd
7 sep 2022 om 20:50 Het eten is erg lekker, en de bezorging precies zoals aangegen staat als wachttijd. Het is echt een aanrader.