PIZZERIA EN STEAKHOUSE MILANO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 219 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria en steakhouse Milano. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 15:00 Eten was precies op tijd. En het smaakte erg lekker. Ik zou de volgende keer weer hier bestellen. Ik had pizza
20 nov 2022 om 20:27 Heerlijk gegeten. Aanrader. En bezorgd binnen de tijd die ze aangegeven hadden. Prima.
20 nov 2022 om 3:32 Erg lekker zoals altijd, aanrader
19 nov 2022 om 18:13 Veel te weinig saus er bij, je vult 6 sausjes in en krijgt er 2??. Bezorgen duurde ook veel te lang en er dan nog 5 euro voor betalen. Ik eten was redelijk, alleen veel te veel sambal er op.
13 nov 2022 om 21:54 Eten was precies op tijd en was weer heerlijk.
9 nov 2022 om 19:38 Goede pizza
30 okt 2022 om 20:38 Bezorging was erg laat, we hebben iets langer dan 1,5uur moeten wachten. Patat was aardig koud en slap, spareribs waren wel goed.
29 okt 2022 om 22:31 prima eten.
23 okt 2022 om 13:23 Eten, de pizza en pasta, goed, bezorging op afgesproken tijd
21 okt 2022 om 20:58 Het eten is bij ons een uur te laat geleverd, 2 uur na bestellen. Vervolgens hebben we beide geen hap van ons eten gehad, het is koud en de kroketten zijn niet gaar. Het is een schande dat je dit iemand durft voor te schotelen!!!!!
17 okt 2022 om 20:48 Net als de vorige keer duurde het erg lang maar nu was de patat koud en de kofte de helft dunner droog en taai en weinig smaak echt slecht deze keer . Spareribs wel goed maar dit was voor ons de laatste keer ..
14 okt 2022 om 7:36 Heerlijk eten